Skapa förståelse kring Skuggan

Ann Askenbergers metod honey-ghost-trap® bygger på ett helhetskoncept. Det består av ett digitalt coachningsverktyg, en workshoplösning med flera tilläggsmoduler, en onlineutbildning för den som vill lära sig i egen takt, samt en bok. Vissa av produkterna handlar om att skapa förståelse kring Skuggan, medan andra syftar till att skapa förändring.

Skapa förståelse kring dina skuggsidor med hjälp av:

Boken ”Din skugga är din styrka”

Den här boken är skriven för dig som på något sätt leder andra eller som vill ta ett större ägarskap över ditt eget liv. Den handlar om den viktigaste och mest komplexa relation du har: den mellan dig själv och den du inte vill eller vågar vara. Boken beskriver något som du kanske inte ens är medveten om, men som utan ditt medgivande styr dig varje dag i jobbet, i hemmet och på resan däremellan.

Boken finns både på svenska och engelska, såväl i pappersform som i e-boksformat.

honey-ghost-trap® ONLINEUTBILDNINGEN

honey-ghost-trap® onlineutbildningen är för dig som är intresserad av att utveckla fler sidor av dig själv men som har tröttnat på att ständigt behöva bli en bättre människa för att duga.

Varför bara nöja dig med ditt bästa jag, när du kan få tillgång till hela ditt jag? Återupptäck delar av dig själv som du har gömt och glömt, men som skulle kunna vara din största tillgång.

12 lektioner som du kan ta i egen takt, när det passar dig.
Kursen finns både på svenska och engelska.

Är du intresserad av att skapa förändring med hjälp av honey-ghost-trap®?
Besök honeyghosttrap.se för att lära dig hur du blir facilitator.